Anti-hangover cream

No. I haven't found a cure for hangovers. But I have found a recipe to help the liver after a good night out drinking and/or smoking. Actually, it's a Beetroot soup with goat's cheese. I know, it doesn't sound great, but A) it brings you health, B) it's surprisingly tasty and C) it has cheese in it! Although it's more of a summer recipe, you can also serve it hot in these cold-almost-winter days.

P.S.: I know it took me so long to post a recipe, but EXAMS... Urgh...

No. No he trobat una cura per a la ressaca. Però sí he trobat una recepta que beneficia el fetge després d'una nit de festa bevent o/i fumant. En realitat, és una Crema de remolatxa amb formatge de cabra. Ho sé, no sona gaire bé, però A) aporta molt components saludables, B) està sorprenentment bona i C) porta formatge! Tot i ser més una recepta d'estiu, també es pot servir calenta durant aquests dies freds de quasi hivern.

P.D.: Sé que fa molt que no penjava una recepta, però el exàmens... Urgh...

xoxo Carlota

CREMA DE REMOLATXA AMB FORMATGE DE CABRA

INGREDIENTS: 

4 remolatxes  / 4 beetroots
1 ceba / 1 onion
Oli d'oliva verge / Extra virgin olive oil
Formatge de cabra / Goat's cheese
Aigua o brou de verdures / Water or broth
Pebre blanc / White pepper

PREPARACIÓ / INSTRUCTIONS:

1- Posar a bullir la remolatxa amb pell fins que es pugui punxar bé.
2- Sofregir la ceba i afegir-hi la remolatxa pelada a daus, un parell de minuts. Afegir-hi l'aigua o brou, que cobreixi les verdures.
3- Deixar-ho coure uns 10 minuts i triturar-ho amb una culleradeta de formatge de cabra.
4- Presentar la crema amb formatge de cabra i una mica de pebre blanc empolsat.

1- Boil the beetroots with its skin until they can be poked.
2- Sauté the onion and add the skin-less diced beetroots, a couple of minutes. Add the water or broth, covering the vegetables.
3- Let it cook for 10 minutes and mash it with a spoon of goat cheese.
4- Serve the cream with goat cheese and some powdered white pepper.



Comments

Popular Posts